Bondy en Paul eigenaren van Hawebo Telecom  en SiPPoint BV

Al 20 jaar sterk in Telecom advies en innovatie.

 

Hawebo Telecom en SiPPoint zijn onder één naam VOIPDIENSTEN.NL gebundeld als website en biedt de bekende traditionele, maar ook innovatieve diensten zoals Hosted  Voice over IP en Unified Communications en Cloudoplossingen, dit op basis van ons eigen platform SIPPoint VoIP.

Een belangrijke focus van Hawebo Telecom is effectief en efficiënt maatwerk leveren voor de zakelijke sector waarbij kwaliteit ,faciliteiten en besparing belangrijk zijn.

Hawebo Telecom levert, installeert en biedt service op diverse gerenommeerde merken zoals Alcatel Lucent, Plantronics en Polycom video conference. Van eenvoudige systemen met enkele toestelaansluitingen tot uitgebreide IP communicatieplatformen met meer dan 300 aansluitingen, eventueel verspreid over meerdere vestigingen door middel van Voice over IP. 

Daarnaast kunt u bij ons  terecht voor een uitgebreid assortiment aan randapparatuur, voice applicaties en infrastructuur. Daarbij letten we altijd op gebruiksvriendelijkheid, inpasbaarheid, modulair karakter en prijs/prestatie verhouding. 

Niet alleen de eenmalige investeringskosten, maar ook de kosten op lange termijn spelen daarin een belangrijke rol. Wij hebben de kennis in huis om u volledig te informeren en te adviseren.